لیفان X50

لیفان X50 (Lifan) یک خودروی کامپکت کوچک کراس‌اوور ساخته شده توسط کمپانی چینی لیفان است. این خودرو در یک کلاس پایین تر از لیفان ایکس60 قرار می‌گیرد و از پلتفرم لیفان 530 سود می‌برد.

مقایسه

لیفان X50 تولید 2014-2019

لیفان X50 یک کراس اوور ساب کامپکت چینی پنج در است که توسط لیفان موتورز، بخش گروه لیفان تولید می‌شود. این خودرو که در رده زیر کراس اوور لیفان X60 قرار دارد، در ابتدا در نمایشگاه خودرو گوانگژو 2013 رونمایی شد و بر اساس پلتفرم مشابه سدان ساب کامپکت لیفان 530 است (در اصل نسخه هچبک لیفان 530 می باشد).

لیفان X50

نگاه کلی:

برروی لیفان X50 یک موتور 1.5 لیتری چهار سیلندر قرار دارد که قدرت 103 اسب بخار را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. این موتور در لیفان 530 و لیفان 630 نیز استفاده شده‌ است. موتور دیگری که برروی این خودرو نصب می‌شود ۱٫۳ لیتری است و ۹۴ اسب بخار تولید می‌کند. این خودرو قرار بود در سپتامبر 2014 در بازار چین عرضه شود، اما در نهایت در نوامبر 2014 و با قیمت ۵۹۸۰۰ یوان تا ۸۲۸۰۰ یوان عرضه شد.

لیفان X50

در ایران:

این خودرو در ایران توسط کرمان موتور در سال های 1394 تا 1397 مونتاژ می‌شد اما پس از فروش چشمگیر سری نخست، بروز برخی مشکلات مونتاژی و آمدن تدریجی خودروهای رقیب به بازار، آمار فروش این مدل را تحت تاثیر قرار دادند. X50 با دو گیربکس دستی و CVT در بازار موجود است که به لحاظ سطح امکانات، تفاوت خاصی با یکدیگر ندارند.

لیفان X50

طراحی:

لیفان X50 شباهت چندانی به شاسی‌بلند ندارد و بدلیل کپی‌کاری از روی محصولات اوپل و آلفارومئو، ظاهر با اصالتی هم ندارد اما با این حال به نسبت رده قیمتی و سایز کوچک ماشین خوش‌قیافه‌‌ای از کار درآمده است. لیفان X50

چراغ‌ها و جلوپنجره زیبا، سپرهای متناسب و اِلمان‌های اسپرت و آفرودی همگی دست به دست هم داده‌اند تا چهره فرزند ریزنقش لیفان هماهنگ و جذاب دیده شود و آپشن‌هایی نظیر رینگ‌های آلومینیومی خوش استایل، سانروف، دیلایت و LED چراغ‌ها، ظاهری مدرنی را ترسیم نموده‌اند.

 

البته جا داشت از رینگ‌های بزرگ‌تری استفاده شود تا هارمونی بخش کناری بهبود یابد ولی با این وجود هنوز هم میشود از چهره لیفان X50 به عنوان یکی از برگ‌های برنده ماشین یاد کرد.لیفان X50

کابین لیفان X50 از لحاظ طراحی و فضاسازی شرایط قابل‌قبولی دارد. ظاهر جذاب داشبورد، نشانگرها ترکیبی (دیجیتال-آنالوگ) پشت‌آمپر و خطوط شکسته کار شده، حالتی نسبتاً مدرن و اسپرت را به تصویر کشیده‌اند و فاصله محوری مناسب در کنار مهندسی مطلوب فضا باعث شده که صندلی‌های عقب و صندوق ماشین جادارتر از امثال پژو 206 از کار درآیند.

البته استفاده از پلاستیک‌های خشک بی‌کیفیت و طراحی ساده اهرم دنده و فضای پیرامونش به یادمان می‌آورند که با خودرویی اقتصادی سر و کار داریم اما با این حال بدلیل جذابیت‌های ظاهری و ارگونومی قابل قبول فضای داخلی می‌توانیم روی این مشکلات تاحدودی سرپوش بگذاریم. بخصوص که رقبای قیمتی X50 هم از نظر کیفیت، شرایط چندان بهتری ندارند و از این رو میشود برای نماینده لیفان مقداری تخفیف قائل شد.

لیفان X50

مشخصات فنی:

برای لیفان X50 یک پیشرانه 4 سیلندر 1.5 لیتری تنفس‌طبیعی در نظر گرفته شده که در بهترین حالت فقط 102 اسب‌بخار قدرت (دور موتور 6000) و 133 نیوتن‌متر گشتاور (دور موتور 3500) تولید می‌نماید. البته این اعداد و ارقام برای جثه کوچک و وزن نسبتاً سبک 1150 کیلوگرمی خودرو کافی به نظر می‌رسند اما گیربکس اتوماتیک CVT بخشی از نیروی حاصله را در مسیر انتقال قدرت هدر میدهد و با تاخیرهایش (بخصوص در آغاز حرکت) باعث میشود شتاب ماشین در سطح کاملاً متوسطی باقی بماند.

نوشتار وابسته:

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لیفان X50”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لیفان X50”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *