شورلت سابربن

شورلت سابربن (به انگلیسی: Chevrolet Suburban) یکی از مدل‌های بزرگتر شاسی‌بلند شرکت شورلت است که از سال ۱۹۳۵ تا کنون تولید شده‌است.

مقایسه

شورلت سابربن 2021

شورلت سابربن در دوازدهمین نسل، یک خودروی شناخته شده‌است. بسیاری از رقبای کراس‌اور و شاسی‌بلند آمده‌اند و رفته‌اند، ولی سابربن در نمایشگاه‌های اتومبیل حضوری مستمر داشته‌است.

شورولت نسل جدیدی از قدیمی‌ترین مدل خود را در قالب مدل سابربن 2021 رونمایی کرده و این خودرو، بزرگ‌تر و بهتر از همیشه است. از نظر فنی این خودرو با شورولت تاهو اشتراکات زیادی دارد و به لطف طول بدنه بیشتر و سیستم تعلیق مستقل عقب، سابربن جدید فضای بار و فضای سرنشین بیشتر در ردیف سوم دارد. سابربن جدید بزرگ‌ترین شاسی بلند تاریخ شورولت محسوب می‌شود و رقیبی بسیار جدی برای فورد اکسپدیشن مکس است. علاوه بر پیشرانه‌های هشت سیلندر نام آشنا، شورولت یک آپشن دیزلی نیز برای این خودرو عرضه کرده است. از نظر تجهیزات و تکنولوژی‌ها نیز سابربن یکی از بهترین‌های بازار می‌باشد. فروش شورولت سابربن مدل 2021 از نیمه دوم امسال شروع خواهد شد.

همانند پلتفرمی که برای آخرین مدل از شورلت سیلورادو عرضه شده، سابربن دارای سه تریم مختلف شامل LS, LT و LTZ است و دیفرانسیل چهارچرخ نیز به عنوان یک آپشن ۳ هزار دلاری ارائه می‌شود. موتور نسل پنجم جدید جنرال موتورز با انژکتور مستقیم یک موتور ۵/۳ لیتری V8 است که قدرتی برابر ۳۵۵ اسب‌بخار و گشتاوری برابر ۶۱۶ نیوتن‌متر دارد. این موتور نسبت به موتور قبلی با پورت انژکتور ۳۵ اسب‌بخار در قدرت و ۶۵ نیوتن‌متر در گشتاور افزایش نشان می‌دهد. قدرت تولیدی موتور وی۸ توسط یک سیستم گیربکس ۶ دنده اتوماتیک منتقل می‌شود و این ترکیب، تنها ترکیب پیشرانه ارائه شده برای این مدل است. همچنین در مدل استاندارد سابربن 4WD، سیستم دیفرانسیل اتوتریس 4WD به کار رفته‌است

چه تغییراتی در مدل 2021 داشته است؟

سابربن مدل 2021 در واقع یک نسل جدید این خودرو محسوب می‌شود و تغییرات زیادی داشته است. مهم‌ترین آن‌ها استفاده از سیستم تعلیق عقب مستقل برای نخستین بار می‌باشد. به لطف این مورد فضای بار و سرنشین ردیف سوم بسیار بهتر شده است. سابربن همچنین طول بیشتری در مقایسه با مدل قبلی داشته و تکنولوژی‌های زیادی روی آن عرضه شده‌اند. قیمت مدل پایه LS از 53 هزار دلار شروع شده و مدل قدرتمند های کانتری قیمت پایه‌ای برابر با 73 هزار و 500 دلار دارد.

موتور، گیربکس و پرفورمنس

در خانواده پیشرانه‌های سابربن مدل 2021 دو موتور V8 و یک موتور شش سیلندر دیزلی دیده می‌شود. همه آن‌ها به یک گیربکس 10 دنده اتوماتیک و سیستم دیفرانسیل عقب یا دو دیفرانسیل متصل می‌شوند. موتور پایه روی همه تریم ها به جز مدل‌های کانتری هشت سیلندر خورجینی 5.3 لیتری 355 اسب بخاری است. های کانتری به یک هشت سیلندر خورجینی 420 اسب بخاری 6.2 لیتری مجهز شده و امکان سفارش موتور 3 لیتری شش سیلندر دیزلی نیز روی آن وجود دارد. در حالی که موتور دیزلی 277 اسب بخار قدرت دارد، ولی 623 نیوتن متر گشتاوری که دارد آن را به گزینه‌ای جذاب تبدیل کرده است. شورولت سابربن مدل 2021 را می‌توانید به کمک فنرهای هوشمند و سیستم تعلیق بادی قابل تنظیم مجهز کنید. به کمک سیستم دوم امکان تنظیم ارتفاع سواری خودرو به صورت خودکار یا دستی وجود خواهد داشت. از مزایای این سیستم می‌توان به سوار شدن راحت‌تر، آیرودینامیک بهتر و افزایش فاصله کف خودرو از زمین اشاره کرد.

مصرف سوخت

طبق اعلام EPA، سابربن مدل 2021 همان میزان مصرف سوخت شورولت تاهو جدید را خواهد داشت و مدل مجهز به موتور 5.3 لیتری هشت سیلندر 14.7 لیتر در شهر، 11.7 لیتر در جاده و 13.8 لیتر در حالت ترکیبی به ازای هر صد کیلومتر بنزین مصرف می‌کند. در موتور 6.2 لیتری این اعداد به ترتیب به 15.6، 11.7 و 13.8 لیتر می‌رسد. آمار مصرف سوخت موتور دیزلی را هنوز EPA اعلام نکرده است. هر دو موتور بنزینی به تکنولوژی‌های کاهش مصرف سوخت از جمله استاپ و استارت و غیرفعال کردن سیلندر مجهز هستند. به علت عدم ورود خودرو به بازار ما هنوز موفق به انجام تست 320 کیلومتری جاده با این خودرو نشده‌ایم.

کابین، راحتی سواری و فضای بار

در مقایسه با مدل قبلی خود، سابربن مدل 2021 از نظر فضای بار و سرنشین بسیار بهتر شده است. صندلی‌های ردیف دوم و عقب فضای پای بسیار بیشتری دارند. فضای بار سابربن نیز حدوداً 651 لیتر بیشتر شده و در مجموع اکنون معادل 4105 لیتر است. بسیاری از آپشن های آن مانند شارژ بی سیم موبایل، گرم کن و تهویه صندلی‌ها همانند مدل قبل هستند، ولی صفحه نمایش هدآپ و صفحه کیلومتر و آمپرهای دیجیتال نسبت به مدل سال پیش بزرگ‌تر شده‌اند.

ایمنی و سیستم‌های کمکی رانندگی

شورولت سابربن مدل 2021 هنوز توسط هیچ یک از موسسه‌های ایمنی آمریکایی آزمایش نشده است. با این حال، خودرو به مجموعه‌ای از تکنولوژی‌های ایمنی و کمکی رانندگی مختلفی مجهز می‌باشد. از مهم‌ترین تجهیزات کمکی رانندگی آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سیستم هشدار تصادف شاخ به شاخ با ترمز اضطراری خودکار
  • رادار نقطه کور با هشدار ترافیک عقب
  • هشدار خروج از لاین با کمکی حفظ مسیر

ابعاد:

Seattle Fire Department - Safety Officer vehicle.jpg

  • فاصله دو محور چرخ‌ها: ۳/۳ متر.
  • طول ماشین: ۵/۷ متر.
  • عرض: ۲/۰۴ متر.
  • ارتفاع: ۱/۸۹ متر.
  • وزن کلی: ۲۷۲۸ کیلوگرم.

تست‌های سرعت

  • صفر تا ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت: ۷/۱ ثانیه.
  • صفر تا ۱۶۰/۹ کیلومتر بر ساعت: ۱۹/۱ ثانیه.
  • صفر تا ۲۰۹/۲ کیلومتر بر ساعت: ۲۴/۷ ثانیه.
  • استارت در حال حرکت بین ۸ تا ۹۶/۶ کیلومتر بر ساعت: ۷/۷ ثانیه.
  • عبور از یک‌چهارم مایل: ۱۵/۵ ثانیه با سرعت نهایی ۱۴۶/۴۵ کیلومتر بر ساعت.
  • سرعت نهایی (با محدودیت قانونی): ۱۸۱/۸ کیلومتر بر ساعت.
  • مسافت ترمز از سرعت ۱۱۲/۶ کیلومتر بر ساعت: ۵۷/۹ متر.

 

منبع: wikipedia.com & z4car.ir

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شورلت سابربن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شورلت سابربن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *