کیا سراتو TD

(1 بررسی مشتری)

کیا سراتو TD نسل دوم (Kia Cerato) یک مجموعه خودرو سدان و هچبک کامپکت است که در سال 2008 به بازار جهانی عرضه گردید. این خودرو با نام K3 و کیا فورته نسل اول نیز عرضه می شد.

مقایسه

کیا سراتو TD نسل دوم 2008-2020

کیا سراتو TD یک مجموعه خودرو سدان و هچبک کامپکت است که در سال 2008 به بازار جهانی عرضه گردید. این خودرو با نام K3 و کیا فورته نسل اول نیز عرضه می شد.

کیا سراتو 2012

نگاه کلی:

کیا سراتو TD اولین نسل فورته در سال 2008 معرفی شد. در آمریکای شمالی، فورته جایگزین کیا اسپکترا شد، در حالی که فورته نام سراتو را در بسیاری از بازارها حفظ کرد. این پلتفرم با هیوندای آوانته/الانترا (HD) مشترک است، اگرچه از سیستم تعلیق عقب پرتو پیچشی به جای طرح چند پیوندی النترا استفاده می کند. کیا بیان کرده است که فورته به طور خاص برای هدف قرار دادن خریداران جوان‌تر طراحی شده است که به طراحی‌های خودروهای تیزتر جذب می‌شوند.

پس از نسل اول سراتو یا نسل دوم Spectra، چندین عنصر داخلی و سیستم تعلیق تغییر کردند. این خودرو بدنه عریض تر (4 سانتی متر) و طولانی تر (3 سانتی متر)، فاصله بین دو محور طولانی تر (4 سانتی متر) و گیج عریض تر (7 سانتی متر) دریافت کرد.

با این حال، فاصله از زمین یک سانتی‌متر کاهش یافت و در نتیجه ارتفاع را یک سانتی‌متر کاهش داد. در همان زمان، طراحی سیستم تعلیق عقب ساده شد، که به جای رانش چند پیوندی مستقل، به دو اهرم نیمه وابسته، با یک تیر الاستیک تبدیل شد، که باعث اطمینان بیشتر و آسان تر تعمیر و نگهداری آن شد.

تمام نسل های کیا سراتو:

کیا سراتو TD

در ایران:

از زمستان 1393 در حالیکه نسل سوم سراتو نیز به شکل وارداتی در بازار موجود بود، اولین نمونه‌ سراتوهای نسل دوم مونتاژی سایپا، تحویل مشتریان شد. البته در سراتو مونتاژی، تجهیزاتی مهمی مانند ESP، ایربگ‌های جانبی و پرده‌ای، آینه تاشو برقی، استارتر و ترمزهای دیسکی عقب متاسفانه حذف شده بودند.

اما علاوه بر حذف آپشن‌ها، سراتوهای مونتاژی در برخی قطعات ازجمله تریم داخلی نظیر صندلی‌ها، رودری‌ها و … نیز تا حدودی داخلی‌سازی شده‌اند که کاهش کیفیت آنها و نارضایتی خریداران را در پی داشته است.

در کنار مدل دستی (با موتور 1600)، سایپا نمونه اتوماتیکش (با موتور 2000) را هم از سال 1394 عرضه کرد که نسبت به مدل دنده‌ای، به امکانات بیشتری مانند کروز کنترل، اتولایت و تهویه اتومات مجهز شده است. سایپا همچنین از تابستان 1396 نیز نمونه آپشنال سراتو 2000 مونتاژی را معرفی کرد که وجود سانروف، سوییچ هوشمند، سنسور و دوربین عقب، صندلی چرم و پدال شیفتر از مهم‌ترین ویژگی‌های آن است.

 

کیا سراتو 2010

مشخصات فنی:

کشور سازنده کره جنوبی-مونتاژ ایران
حجم موتور 2000 سی سی cc
قدرت موتور (اسب بخار) 156 اسب بخار
گشتاور (نیوتن متر) 194 نیوتن متر
تعداد سیلندر 4
تعداد سوپاپ 16
شتاب 0تا100
حداکثر سرعت
گیربکس 6 دنده اتوماتیک
دیفرانسیل جلو
کلاس بدنه سدان
ابعاد 4530*1775*1460 میلی متر
فاصله محوری 2560
ابعاد تایر
وزن خودرو 1310 کیلوگرم
مصرف سوخت 7.1 ترکیبی لیتر در 100 کیلومتر
حجم باک 52 لیتر
امکانات ایمنی ترمز ABS – ترمز EBD – ایربگ راننده و سرنشین – سيستم ضد سرقت
امکانات و آپشن ها كروز كنترل – ورود بدون کلید – سانروف – تهویه اتوماتیک تک کاناله – سنسور پارک عقب – دوربین عقب – دنده روی فرمان

 

نوشتار وابسته:

تهیه، تدوین و ترجمه: تیم زاورکار

آخرین بروزرسانی مقاله: فوریه 2024

1 دیدگاه برای کیا سراتو TD

  1. Avatar for mastermind

    بهمن

    بهترین انتخاب برای زیر دو میلیارد

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 دیدگاه برای کیا سراتو TD

  1. Avatar for mastermind

    بهمن

    بهترین انتخاب برای زیر دو میلیارد

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *