نیسان اسکای لاین GT-R (R34)

(1 بررسی مشتری)

نیسان اسکای لاین GT-R R34 (Nissan Skyline) نسل پنجم خودرو اسپرت و محبوب نیسان GTR است که از سال 1999 تا 2002 عرضه شده است.

مقایسه

نیسان اسکای لاین GT-R (R34) نسل پنجم 1999-2002

نیسان اسکای لاین GT-R نسل پنجم که به عنوان نسل دهم اسکای لاین هم شناخته می شود با کد داخلی R34 یک خودرو کوپ اسپرت محبوب است که از 1998 تا 2002 به تولید رسیده است.

نیسان اسکای لاین GT-R

نگاه کلی:

پس از چهار نسل عرضه اسکای لاین، نسل پنجم با مدل‌ های GF-BNR34 نیسان اسکای لاین جی تی آر، جی تی آر V·Spec، جی تی آر V·Spec N1 در ژانویه 1999 معرفی شدند. نیسان اسکای لاین GT-R (R34) کوتاه‌تر از نسل های قبل بود.

اورهنگ در مقایسه با مدل قبلی خود کاهش یافته است. روکش سوپاپ ها به رنگ قرمز براق (کد رنگ Cherry Red Effect Z24 یا X1020)، برخلاف مشکی در مدل های قبلی، رنگ آمیزی شده بودند.

نیسان اسکای لاین GT-R (R34)

 

یکی از ویژگی‌های جدید نیسان اسکای لاین GT-R یک نمایشگر LCD 5.8 اینچی چند منظوره در مرکز داشبورد است که هفت آیتم زنده مختلف از آمار موتور و خودرو مانند فشار توربوشارژر (حداکثر 1.2 بار)، دمای روغن و آب را نشان می‌دهد.

البته نیسان در مدل GT-R V·Spec دو ویژگی اضافی به نمایشگر اضافه کرد: دمای گازهای ورودی و خروجی. – نیروسنج و افزایش اندازه‌گیری فشار بوست به 2 بار. R34 GT-R در پاسخ به نگرانی‌های مشتریان که فکر می‌کردند R33 خیلی حجیم است کوتاه‌تر ساخته شد.

و همچنین مانند R33، مدل‌های جدید GT-R (R34)  مجهز به سیستم ATTESA E-TS Pro و Active LSD در عقب هستند، در حالی که مدل‌های استاندارد GT-R با سیستم غیر Pro و یک دیفرانسیل مکانیکی معمولی مدل V·Spec همچنین دارای سیستم تعلیق محکم‌تر و فاصله کمتری از سطح زمین بود، به لطف تقسیم‌کننده‌های جلو و جانبی، و همچنین یک اسپویلر فیبر کربنی در عقب، که برای حفظ جریان هوا در خودرو طراحی شده بود.

در زمان معرفی نیسان اسکای لاین GT-R (R34)، مانند R32 و R33، نیسان یک مدل R34 V·Spec N1 را معرفی کرد. R34 V·Spec N1 مشابه مدل‌های R32 و R33 N1 مجهز شده بود – یک نمونه ویژه برای هومولوژی. بدون تهویه مطبوع، تجهیزات صوتی، برف پاک کن عقب، یا آستر صندوق عقب فروخته شد، اما ABS باقی ماند.

به نیسان اسکای لاین GT-R (R34) جدید نیز موتور جدید R34 N1 داده شد. تنها 38 مدل R34 V·Spec N1 شناخته شده از این کارخانه تولید شد که 12 مورد از آن ها Nismo برای مسابقات Super Taikyu استفاده کرد. بقیه به مشتریان مختلف، عمدتا تیم های مسابقه و گاراژهای تیونینگ فروخته شد.

 

نسخه V·Spec نیز با تعدادی از تغییرات در این 80 خودرو به بریتانیا وارد شد. اینها شامل 3 خنک کننده روغن اضافی، نقشه ECU اصلاح شده، فضای داخلی کامل چرمی Connolly، دیفیوزرهای زیر بدنه، سیستم تعلیق سفت تر، دیفرانسیل لغزش محدود فعال عقب، ویژگی نمایش اضافی در صفحه نمایش خودرو می باشد. علاوه بر بریتانیا، 10  به هنگ کنگ و سنگاپور و 5  به نیوزیلند فروخته شد، هرچند با تغییرات متفاوت برای بازارهای مربوطه خود.

در اکتبر 2000، نیسان V·Spec II را معرفی کرد و جایگزین V·Spec شد. V·Spec II سفتی را در سیستم تعلیق افزایش داده است (حتی سفت تر از V·Spec اصلی) و دارای روتورهای ترمز عقب بزرگتری است. همچنین به یک کاپوت فیبر کربن مجهز به مجرای NACA مجهز شده است که سبک تر از آلومینیومی است که سایر کاپوت های GT-R از آن ساخته شده اند.

همچنین در V·Spec II کنسول مرکزی ایریدیوم و پدال های آلومینیومی متفاوت بود. صندلی‌ها به جای پارچه خاکستری که در مدل‌های قبلی R34 GT-R استفاده می‌شد، با پارچه مشکی پوشانده شدند و لنزهای چرخشی کهربایی با نسخه‌های سفید جایگزین شدند.

به استثنای کاپوت فیبر کربنی، تریم استاندارد GT-R نیز این به‌روزرسانی‌ها را دریافت کرد. در مجموع 18  V·Spec II N1 ساخته شد. در مجموع 1855 V·Spec II برای ژاپن ساخته شد و 2 دیگر برای بازار نیوزلند فروخته شد. V·Spec N1 با V·Spec II N1 جایگزین شد. همان تغییرات اعمال شده در V·Spec N1 در V·Spec II N1 اعمال شد، به استثنای درپوش کربنی V·Spec II که اکنون رنگ نشده بود.

نیسان اسکای لاین GT-R (R34)

در می 2001، M·Spec معرفی شد. این خودرو بر اساس V-Spec II ساخته شده بود، اما دارای دمپرهای ویژه “Ripple control”، سیستم تعلیق اصلاح شده، میله چرخش عقب سفت تر و فضای داخلی چرمی با صندلی های جلوی گرم شونده بود. “M” در M·Spec مخفف Mizuno است که مهندس ارشد نیسان است. تنها تغییر دیگر حذف کاپوت فیبر کربنی بود که با کاپوت آلومینیومی استاندارد جایگزین شد.

در فوریه 2002، نیسان یک مدل تولیدی نهایی از نیسان اسکای لاین GT-R (R34) به نام Skyline GT-R V·Spec II Nür و Skyline GT-R M·Spec Nür را عرضه کرد که بر اساس V-Spec II ساخته شده بودند. N1. Nür از پیست معروف آلمانی نوربرگ رینگ، جایی که Skyline توسعه یافت، نامگذاری شد.

در مجموع، 1003 دستگاه از R34 GT-R Nür تولید شد. 718  V·Spec II Nürs و 285 M·Spec Nürs بودند. مدل Nür دارای یک RB26DETT بهبود یافته بر اساس موتور مسابقه ای N1 بود. توربوشارژرهای استاندارد با افزایش جزئی به نسخه‌های بزرگتر ارتقا یافتند و تیغه‌های سرامیکی با نسخه‌های فولادی جایگزین شدند. این تاخیر افزایش یافته است، اما دوام توربو بهبود یافته است در حالی که قادر به کنترل افزایش افزایش بیشتر است.

V·Spec II Nür بر اساس مدل معمولی V·Spec II است و M·Spec Nür بر اساس مدل M·Spec معمولی است.

 

به غیر از اضافه شدن موتور Nür، مدل‌های Nür دارای رنگ متفاوتی از دوخت در تزئینات داخلی، و همچنین سرعت سنج تا 300 کیلومتر در ساعت (186 مایل در ساعت)، روکش سوپاپ‌های طلایی به جای قرمز و طلایی بودند. صفحه VIN به جای نقره. با توجه به هنجارهای صنعت خودروسازی ژاپن در آن زمان، این خودرو به عنوان 206 کیلووات (280 اسب بخار؛ 276 اسب بخار) تبلیغ می شد، اما در واقع زمانی که از کارخانه خارج شد، بیش از 246 کیلووات (334 اسب بخار، 330 اسب بخار) قدرت داشت.

در سال 1999، در طول جلسه تست نیسان در Nürburgring Nordscheleife. این خودرو یک دور غیررسمی 7:52 دقیقه در اطراف پیست تنظیم کرد که توسط راننده آزمایشی نیسان کازوئو شیمیزو رانندگی می شد. این خودرو رکورد Skyline GT-R R33 را شکست که سریعترین خودروی تولیدی در اطراف پیست بود.

نیسان اسکای لاین GT-R (R34)

در مدل های ویژه اسکای لاین:

در ماه مه 1998، HR34، ER34، ENR34، و BNR34 موتور RB25DET NEO کم مصرف تر و سازگار با محیط زیست را معرفی کردند. موتور RB20E در مدل پایه R34 (GT) متوقف شد و RB20DE پس از آخرین استفاده در R32 Skyline، دوباره در ظاهر به روز شده NEO معرفی شد.

R34 GT، مجهز به RB20DE NEO و همراه با گیربکس پنج سرعته، به کم مصرف ترین اسکای لاین خط مستقیم شش تا به امروز (با هر شکلی) تبدیل شد. گیربکس 4 سرعته اتوماتیک موجود در برخی مدل ها حفظ شد و با کنترل های دستی به سبک تیپ ترونیک ارتقا یافت.

یک نوع کوپه 25GT توربو (اغلب به اختصار GT-T) از سال 1998 تا 2000 در سنگاپور و هنگ کنگ فروخته شد، در حالی که فیس لیفت 25GT توربو بین سال های 2001 تا 2002 در نیوزیلند در کنار GT-R V-Spec فروخته شد. اینها تنها سه کشور خارج از ژاپن بودند که R34 25GT Turbo مدل Skylines جدید را فروختند. تمام مکان‌های فروشگاه نیسان پرنس ژاپنی که Skyline را فروختند به نیسان Red Stage تغییر نام دادند.

نیسان دو مدل جدید 25GT-X و 25GT-V را برای خودروی پایه معرفی کرد. 25GT-X فقط به عنوان یک سدان در دسترس بود و شامل موارد اضافی اختیاری نسبت به مدل پایه 25GT و 25GT توربو بود، مانند شیشه های عقب رنگی و صفحه نمایش LCD پاپ آپ که جایگزین خوشه سه گانه در مدل های توربو شده بود.

نسخه دیگر، 25GT-V، یک نسخه تنفس طبیعی بود که از RB25DE استفاده می کرد، به طور استاندارد با کالیپرهای 4 پیستونه ارتقا یافته جلو و 2 پیستونه عقب سومیتومو، دیفرانسیل لغزش محدود و رینگ های آلیاژی 17 اینچی که فقط در مدل های توربو یافت می شد عرضه شد.

در آگوست 2000، R34 فیس لیفتی دریافت کرد که سپر جلو را به طراحی جدید و شیک تغییر داد و چراغ‌های زنون استاندارد در کل محدوده به همراه کیسه‌های هوای جانبی تعبیه شده در صندلی‌های بیرونی راننده و سرنشین بودند. برای فضای داخلی، پدال‌ها از لاستیکی به آلومینیومی تغییر یافت، در حالی که دستگیره تعویض دنده و فرمان اکنون از چرم طبیعی در طراحی 2 رنگ ساخته شده‌اند، که دومی با نشان Skyline “S” بر خلاف آرم نیسان شناخته می‌شود.

کنسول وسط و صفحه ها اکنون ظاهری نقره ای ایریدیم داشتند. قبلاً آنها ظاهری خاکستری تفنگدار داشتند. موارد اضافی خارجی اختیاری برای R34 شامل ایروی خارجی است که از سپرهای جلو و عقب بازطراحی شده، رکاب‌های جانبی و یک اسپویلر در قسمت عقب که فقط برای کوپه موجود بود، تشکیل شده است.

تیونینگ اختیاری قطعات Nismo برای R34 شامل کمک فنر، سیستم اگزوز اسپرت متغیر، کولر آلومینیومی، میله‌های نوسانی، خنک‌کننده روغن و دیفرانسیل لغزش محدود است. این وسایل اضافی بیرونی می‌توانند خودرو را به یک خودروی سریع‌تر اصلاح‌شده تبدیل کنند، و هر علاقه‌مند یا هرکسی می‌تواند یک موتور RB26DETT را برای تبدیل نیسان Skyline خاص خود به نسخه BNR34 نصب کند، زیرا این موتور خاص است که مدل‌های R33 GT-R را به عنوان موتور تولید می‌کند. بیشتر ساخته شده است.

نیسان اسکای لاین GT-R (R34)

مشخصات فنی نیسان اسکای لاین R34:

GT-R دهه 1990 شامل یک موتور 2.6 لیتری شش سیلندر توئین توربو مستقیم با قدرت 206 کیلووات (280 اسب بخار) بود. توربوشارژرهای استاندارد از جنس فولاد/سرامیک هیبریدی بودند که به دلیل ماهیت سبک چرخ اگزوز سرامیکی به آن‌ها اجازه می‌داد سریع‌تر قرقره شوند.

این ترن نیرو را با استفاده از سیستم تمام چرخ محرک نیسان به نام ATTESA E-TS به هر چهار چرخ می رساند. این سیستم از دو شتاب سنج نصب شده در زیر کنسول مرکزی استفاده می کرد که ورودی های جانبی و طولی را به ECU می رساند. ECU سپس انتقال نیرو به چرخ های جلو را از طریق مبدل الکترونیکی تقسیم گشتاور کنترل می کرد.

در سال 1995، ATTESA E-TS Pro به عنوان یک گزینه برای مشتریان R33 GT-R معرفی شد و به عنوان تجهیزات استاندارد در مدل های GT-R V•Spec عرضه شد. بعداً این تجهیزات استاندارد در تمام مدل‌های GT-R برای R34 Skyline GT-R بود.

ATTESA E-TS Pro یک دیفرانسیل لغزش محدود فعال هیدرولیک اضافه کرد که توسط کامپیوتر ATTESA آنبورد کنترل می شد. این فقط برای دیفرانسیل عقب بود، زیرا دیفرانسیل جلو به عنوان یک دیفرانسیل باز مکانیکی باقی ماند. اگرچه به سیستم تمام چرخ متحرک مربوط نمی شود، اما از همان سنسورها و همان رایانه استفاده می کند.

R32 را می‌توان با برداشتن فیوز 4WD از AWD به RWD تغییر داد، اما مدل‌های R33 و R34 باید میل عقب جلویی را حذف می‌کردند، یا می‌توان فشار وسط را برای «حالت بکسل» که در کتابچه راهنمای مالک مشخص شده کاهش داد.

این خودرو همچنین دارای سیستم فرمان تمام چرخ های کنترل شده توسط کامپیوتر به نام HICAS بود. سیستم HICAS زمانی که خودرو از سرعت 80 کیلومتر در ساعت (50 مایل در ساعت) فراتر می‌رفت، فعال می‌شد و فرمان چرخ‌های عقب را در همان جهت جلو کنترل می‌کرد تا چرخش در هنگام ورود به پیچ‌ها را بهبود بخشد. این ویژگی اغلب بیشتر به عنوان یک مانع در برنامه‌های مسابقه‌ای دیده می‌شود تا کمک.

در حالی که ارقام منتشر شده از نیسان همانگونه بود که در بالا ذکر شد، آزمایش‌ها نشان داد که این خودرو قدرت خروجی کارخانه نزدیک‌تر به 327 اسب بخار (244 کیلووات) در چرخ فلایویل داشت. رقم کمتر منتشر شده، پاسخ نیسان به نیاز به رعایت توافق آقایان بین خودروسازان ژاپنی برای معرفی نکردن خودرویی با قدرت خروجی بیش از 206 کیلووات (280 اسب بخار) بود.

RB26DETT N1 نسخه ارتقا یافته موتور استاندارد RB26DETT است. این خودرو توسط بخش REINIK نیسان کوهکی برای خودروهای مسابقه ای NISMO و N1 توسعه یافته است. RB26DETT استاندارد، اگرچه به دلیل دوام خود شناخته شده است، اما ثابت کرد که برای شرایط مسابقه گروه N (کلاس N1) به نگهداری بیش از حد نیاز دارد. REINIK با یک بلوک تقویت شده RB26DETT شروع به کار کرد.

بلوک N1 با شماره 24U که روی بلوک مهر شده است (بلوک های استاندارد 05U) شناسایی می شود. دیواره های سیلندر ضخیم تر هستند و کانال های خنک کننده آب برای افزایش جریان افزایش می یابد. همچنین یک پمپ روغن و پمپ آب ارتقا یافته دریافت کرد تا خنک کننده و روغن کاری را برای شرایط مسابقه بهبود بخشد.

پیستون ها دارای حلقه های بالایی 1.2 میلی متری (0.047 اینچ) هستند و قبل از مونتاژ متعادل بودند، اما در غیر این صورت بسیار نزدیک به استاندارد هستند. میله های اتصال نیز مشابه استاندارد هستند اما از مواد کمی قوی تر و متعادل ساخته شده اند.

میل لنگ استاندارد تا سطح بالاتری متعادل است. منیفولدهای اگزوز با جریان بالاتر و توربوشارژرها برای افزایش گشتاور و کمی بالاتر قدرت نهایی اضافه شدند. چرخ‌های توربین در توربوشارژرهای N1 نیز برای دوام از فولاد ساخته شده‌اند تا سرامیک سبک‌تر اما ضعیف‌تر موجود در توربین استاندارد.

موتور نهایی N1 موتور R34 Nür است. تنها تفاوت ها تغییر رنگ پوشش بادامک از قرمز به طلایی است و نسخه R34 Nür یک خودروی خیابانی کاملاً باردار بود. 1000 موتور Nür برای استفاده در مدل های R34 V.spec II Nür و R34 M-spec Nür ساخته شده بود.

نیسان اسکای لاین GT-R (R34)

تمامی مدل های نیسان اسکای لاین R34:

  • نیسان اسکای لاین GT (HR34): با موتور 2.0 لیتر RB20DE NEO I6 و قدرت 155 اسب بخار و 186 نیوتون متر گشتاور
  • نیسان اسکای لاین 25GT (ER34): با موتور 2.5 لیتر RB25DE NEO I6 و قدرت 200 اسب بخار و 255 نیوتون متر گشتاور
  • نیسان اسکای لاین 25GT-X (ER34): با موتور 2.5 لیتر RB25DE NEO I6 و قدرت 200 اسب بخار و 255 نیوتون متر گشتاور
  • نیسان اسکای لاین 25GT-V (ER34): با موتور 2.5 لیتر RB25DE NEO I6 و قدرت 200 اسب بخار و 255 نیوتون متر گشتاور
  • نیسان اسکای لاین 25GT FOUR (ENR34): با موتور 2.5 لیتر RB25DE NEO I6 و قدرت 200 اسب بخار و 255 نیوتون متر گشتاور
  • نیسان اسکای لاین 25GT-X FOUR (ENR34): با موتور 2.5 لیتر RB25DE NEO I6 و قدرت 200 اسب بخار و 255 نیوتون متر گشتاور
  • نیسان اسکای لاین 25GT Turbo (ER34): با موتور 2.5 لیتر RB25DE NEO I6 توربو و قدرت 280 اسب بخار و 343 نیوتون متر گشتاور
  • نیسان اسکای لاین 25GT-X Turbo (ER34): با موتور 2.5 لیتر RB25DE NEO I6 توربو و قدرت 285 اسب بخار و 363 نیوتون متر گشتاور
  • نیسان اسکای لاین GT-R (BNR34): با موتور 2.6 لیتر RB26DETT twin-turbo  و قدرت 280 اسب بخار و 186 نیوتون متر گشتاور
  • نیسان اسکای لاین GT-R V·spec: با قطعات هوا اضافی، کانال های تهویه ترمز، دیفیوزر، ALSD.
  • نیسان اسکای لاین GT-R V·spec UK: با V·spec با سه خنک کننده روغن اضافی، اندازه گیری اضافی در MFD، چرم داخلی، صفحه نمایش جدید
  • نیسان اسکای لاین GT-R V·spec N1: با موتور Blueprinted N1، بدون تهویه مطبوع، بدون استریو، بدون برف پاک کن عقب، تریم داخلی اولیه
  • نیسان اسکای لاین GT-R V·spec II: به عنوان هود V·spec + فیبر کربن با کانال NACA.
  • نیسان اسکای لاین GT-R V·spec II N1: با موتور N1، بدون تهویه مطبوع، بدون استریو، بدون برف پاک کن عقب، تریم داخلی اولیه
  • نیسان اسکای لاین GT-R M·spec: با فضای داخلی چرم، سیستم تعلیق نرم تر با دمپرهای “Ripple Control”، صندلی های گرم شونده
  • نیسان اسکای لاین GT-R V·spec II Nür: مانند موتور V·spec II + N1، سرعت سنج 300 کیلومتر در ساعت
  • نیسان اسکای لاین GT-R M·spec Nür: همانطور مثل بالا M·spec + موتور N1، سرعت سنج 300 کیلومتر در ساعت
  • نیسان اسکای لاین GT-R NISMO S-tune: بسته تیونینگ Nismo، برای رانندگان خیابانی که می‌خواهند پتانسیل GT-R خود را نشان دهند
  • نیسان اسکای لاین GT-R NISMO R-tune: با تاکید بیشتر نسبت به مسابقات اصلاح شده است
  • نیسان اسکای لاین GT-R NISMO Z-tune: با موتور 2.8 لیتر RB28DETT توئین توربو 500 اسب بخاری و 540 نیوتن متر (398 پوند در فوت) Z1 و Z2 (تنها 20 دستگاه ساخته شده)

در سال 1999 با شاسی اصلاح شده و به روز رسانی های دیگر دوباره ظاهر شد. توربوهای R34 یک هسته بلبرینگ دریافت کردند. توربوهای R34 N1 دارای یک چرخ اگزوز فلزی و بخش مرکزی بلبرینگ بودند. لوله های خروجی توربو از ریخته گری به خروجی های فلزی تبدیل شدند. سمت خروجی اینترکولر و لوله تخلیه توربو عقب دارای کاوشگرهای دما هستند که در مدل‌های با مشخصات V تعبیه شده‌اند.

مقایسه نیسان R34 با سوپرا MK4

نیسان اسکای لاین R34 در مسابقات:

تاریخ تسلط GT-R در پیست های مسابقه ای با 50 پیروزی آن از سال 1968 تا 1972 آغاز شد که شامل 49 برد متوالی در پیست مسابقه ژاپن می شود. نیسان مدت کوتاهی پس از معرفی KPGC110 به دلیل بحران نفتی در سال 1973 از مسابقات کنار کشید.

نیسان اسکای لاین R34 بعدها لقب “گودزیلا” را به عنوان بازی در عملکرد آهنگ “هیولا” و کشور مبدا خود به خود اختصاص داد.

 

تمام نسل های نیسان GT-R:

 

مقالات مرتبط:

تهیه، تدوین و ترجمه: تیم زاورکار

1 دیدگاه برای نیسان اسکای لاین GT-R (R34)

  1. Avatar for mastermind

    Koko

    خیلی خوب بود

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 دیدگاه برای نیسان اسکای لاین GT-R (R34)

  1. Avatar for mastermind

    Koko

    خیلی خوب بود

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *