شورولت کامارو SS نسل اول

شورولت کامارو SS (Chevrolet Camaro)، در اواخر سال 1966 ساخت و توسعهٔ کوپه جدید جنرال موتورز به پایان رسید و این پانی کار با نام شورلت کامارو در سپتامبر همین سال رسماً معرفی شده و با مدل 1967 به بازار آمد.

مقایسه

شورولت کامارو SS نسل اول 1967-1969

شورولت کامارو نسل اول یک خودروی اسپرت شش‌ سیلندر با پیشرانه جلو بود که در سال ۱۹۶۶ برای اولین بار معرفی شد. این خودرو دارای طراحی خارق‌العاده و فناوری‌های نوین بود که به آن اجازه می‌داد تا با رقبای خود رقابت کند. موتور این خودرو به صورت V8 بود و قدرتی بالغ بر ۳۲۰ اسب بخار داشت. شاسی خودرو نیز با توجه به نیازهای رانندگان اصلاح شده بود و باعث شد تا رانندگی با آن لذت بخش‌تر شود.

همچنین این خودرو دارای سیستم تعلیق جدیدی بود که باعث شد که راننده به راحتی در هر شرایطی کنترل خودرو را داشته باشد. در کل شورولت کامارو نسل اول یک خودروی بسیار کارآمد، قدرتمند و با شخصیت بود که تا به امروز هنوز محبوبیت خود رو حفظ کرده است.

شورولت کامارو SS نسل اول

نگاه کلی:

در اواخر سال 1966 ساخت و توسعi کوپه جدید جنرال موتورز به پایان رسید و این پانی کار با نام شورلت کامارو در سپتامبر همین سال رسماً معرفی شده و با مدل 1967 به بازار آمد. کامارو در سال اول عرضه هرچند نتوانست از لحاظ فروش موستانگ را مغلوب کند اما کاملاً موفق عمل کرد و فروش فوق‌العادهٔ موستانگ را تا حد زیادی کاهش داد.

اولین نسل کامارو در سپتامبر 1966 عرضه شد. این مدل برای سال های مدل 1967 تا 1969 بر روی پلت فرم جدید بدنه F GM دیفرانسیل عقب به عنوان یک دو در 2+2 در مدل های کوپه و کانورتیبل تولید شد.

تمام نسل های شورولت کامارو:

طراحی:

استایل بدنه کامارو 1967 توسط همان تیمی طراحی شد که نسخه جدید Corvair در سال 1965 را طراحی کرد. کامارو طراحی زیرفریم نیمه یکپارچه را با Chevy II Nova 1968 به اشتراک گذاشت. تقریباً 80 گزینه نصب شده در کارخانه و 40 گزینه نمایندگی، از جمله سه بسته اصلی تریم، در نسخه های RS، SS، و Z/28 دسترس قرار گرفته بودندبودند.

مشخصات فنی:

شورولت کامارو SS شامل موتور 5.7 لیتری با تولید 295 اسب بخار  در 4800 دور در دقیقه و 515 نیوتن متر در 3200 دور در دقیقه گشتاور بود؛ و L39 و L78. cu in (6.5 لیتر) موتورهای V8 بلوک بزرگ با قدرت 325 اسب بخار یا 375 اسب بخار  در 5600 دور در دقیقه و 415 پوند فوت (563 نیوتن بر متر) در دور 0 دور در دقیقه 360 در دسترس بودند.

SS دارای ورودی‌های هوای غیر کاربردی روی کاپوت، نوارهای ویژه و نشان SS روی جلوپنجره، گلگیرهای جلو، درپوش گاز و دکمه بوق بود. امکان سفارش هر دو گزینه SS و RS وجود داشت که آن را به RS/SS تبدیل کرد. در سال 1967، یک کامارو RS/SS کانورتیبل با موتور 396 در ایندیاناپولیس 500 حرکت کرد.

 

 

مقالات مرتبط:

شورولت کامارو نسل ششم

 

تهیه، تدوین و ترجمه: تیم زاورکار

آخرین بروزرسانی مقاله: دسامبر 2023

توضیحات تکمیلی

قدرت موتور

شتاب

کروز کنترل

حجم موتور

گشتاور

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شورولت کامارو SS نسل اول”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “شورولت کامارو SS نسل اول”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *